Hvem er jeg

Jeg har stor erfaring med stresshåndtering, forebyggelse af stress og behandling. De sidste 10 år har jeg arbejdet som leder indenfor rusmiddelområdet og Socialtilsynet, og gør det stadig i dag ved siden af min praksis som stresscoach.

Er uddannet og certificeret stresscoach hos Majken Matzau, en af landets dygtigste erhvervspsykologer og ledende stresseksperter. Oprindeligt er jeg uddannet socialrådgiver og jeg har gennem årene videreuddannet mig indenfor 2. og 3. generations kognitive behandlingsmetoder og har desuden diverse lederuddannelse indenfor primært de systemisk/anerkendende metoder.

Jeg er interesseret i menneskets sind, hvordan vi trives som mennesker, både på arbejde og i vores privatliv. Min erfaring er, at simple redskaber kan støtte os i at gøre livet mere meningsfuldt – både for dig selv og andre. Det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg er uddannet mindfulness instruktør og har jeg praktiseret buddhistisk meditation i 25 år. Meditation kan være et brugbart redskab i forbindelse med stress. Det kan være med til at ændre din stresstærskel, ligesom motion og sund kost også kan. Men meditation er ikke brugbart for alle. Afhængig af dit stressniveau og din interesse vil jeg introducere forskellige mindfulness-øvelser som en del af dit forløb.

Privat bor jeg i en lille landsby nær Ry sammen med min kone Anne og vores to snart voksne børn. Ud over min familie bruger jeg tid på at motionere, gerne i naturen omkring Ry. Jeg har altid været vild med musik, har en stor litteratur- og musiksamling. Er glad koncertentusiast og spiller bas og mandolin i “Doc, Beard & The Owl”.